Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Νέα Υόρκη: Δείτε τις αντιδράσεις επιβατών του μετρό σε κάποια «πονηρά» εξώφυλλα (Βίντεο)

Η συνήθεια του να παρακολουθούμε τι διαβάζει κάποιος δίπλα μας στο μετρό ή στα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

Και πάνω σ' αυτή την ανθρώπινη φυσική περιέργεια, ήρθε ένας Αμερικανός κωμικός ο Scott Rogowsky να κάνει μία πολύ έξυπνη όσο και χαριτωμένη φάρσα.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, ταξιδεύει με το μετρό της Νέας Υόρκης κρατώντας στα χέρια του κάποιο βιβλίο. Μόνο που αντί για κάποιο κανονικό εξώφυλλο έχει ντύσει τα βιβλία του με κάποια δικής του έμπνευσης, τα οποία έχουν φτιαχτεί έτσι ώστε να δείχνουν αληθινά αλλά και να προκαλούν.

Στις εικόνες βλέπουμε τις αντιδράσεις των επιβατών του τρένου σε εξώφυλλα όπως «101 Τρόποι για να Μεγαλώσετε το Πέος σας», «1000 Προορισμοί για να Δείτε Πριν Σας Εκτελέσει το ISIS» ή ακόμα πιο πιπεράτα όπως «Πως Να Μην Πέρδεστε» (ας το πούμε κομψά...) ή άλλα που δυσκολεύονται να μεταφραστούν στα ελληνικά (όσοι έχουν γνώσεις της αγγλικής θα το απολαύσουν πραγματικά).

Όπως και να έχει το ενδιαφέρον εντοπίζεται στις αντιδράσεις τον επιβατών του τρένου, οι οποίοι κοιτάζουν αμήχανα τους απίστευτους τίτλους των βιβλίων προσπαθώντας να αντιληφθούν τι συμβαίνει. 

Πραγματικά πολύ έξυπνη και αρκετά χαριτωμένη «φάρσα» που έχει ανταμειφθεί με πάνω από 3 εκατομμύρια views μέσα σε μόλις 4 ημέρες στο Youtube.



ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου