Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

ΠΑΘΕ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Μαλεσίνα - Τραγάνα


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ Μαλεσίνας και Τραγάνας με στόχο την εκτέλεση εργασιών αποξήλωσης πινακίδας σήμανσης.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 19:00 έως και την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 07:00 θα ισχύει αποκλεισμός του τμήματος Ανισόπεδος Κόμβος (Α/Κ) Μαλεσίνας - Α/Κ Τραγάνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μαλεσίνας, όπου με τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου θα οδηγούνται στον Α/Κ Τραγάνας, από όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν.

Τέλος κατά το ανωτέρω διάστημα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη δεξιά λωρίδα, με την αριστερή να παραμένει αποκλεισμένη για τις ανάγκες εκτέλεσης των εν λόγω εργασιών.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου