Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Παρολίγον μετωπική σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας

Παρολίγον μετωπική σύγκρουση είχαν ένα ΙΧ κι ένα λεωφορείο το μεσημέρι του Σαββάτου (23/4) στην επαρχιακή οδό Αγρινίου - Θέρμου. 

Με ελιγμό της τελευταίας στιγμής, ο οδηγός του ΙΧ έβγαλε το αυτοκίνητο εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός οδηγός σε μία απότομη στροφή λίγο μετά τη Μυρτιά και με πορεία προς Αγρίνιο πήγαινε στην μέση του δρόμου, αλλά για κακή του τύχη ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ. 

Ο νεαρός οδηγός του ΙΧ, παρά τη μεγάλη ταχύτητα, αντέδρασε γρήγορα και έστριψε το τιμόνι προς τα δεξιά, ωστόσο δεν κατάφερε να το επαναφέρει στον δρόμο. Το όχημα εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε μία μεγάλη πέτρα, με τον οδηγό να γλιτώνει τα χειρότερα και να βγαίνει σώος από το ατύχημα.

Οι επιβάτες του λεωφορείου του ΚΤΕΛ αναστατώθηκαν στιγμιαία βλέποντας το όχημα να κατευθύνεται προς το μέρος τους, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε στην άκρη για να βοηθήσει τον νεαρό, ο οποίος μάλιστα ζητούσε συγνώμη για την απροσεξία του.

Τέλος καλό όλα καλά, αφού δεν υπήρξαν θύματα και ο οδηγός του ΙΧ υπέστη ελαφριά τραύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη στροφή η ορατότητα είναι μηδαμινή, ενώ ήδη έχουν υπάρξει θύματα από προηγούμενα τροχαία… 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου