Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Ταϊβάν: Τρομακτικό δυστύχημα με λεωφορείο που έκανε «σφήνες» [Βίντεο]

Οι εικόνες που καταγράφει η κάμερα ενός αυτοκινήτου που ακολουθεί το «τρελό» λεωφορείο είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Όπως βλέπουμε ένα τουριστικό λεωφορείο κινείται με υπερβολική ταχύτητα σε αυτοκινητόδρομο της Ταϊβάν.

Ο οδηγός του συμπεριφέρεται με εντελώς αψυχολόγητο τρόπο, οδηγώντας επικίνδυνα, αλλάζοντας λωρίδες και κάνοντας σφήνες ανάμεσα σε άλλα επιβατικά και φορτηγά.

Όμως σε έναν από τους ελιγμούς του, το μεγάλο σε όγκο και με αρκετές ιδιαιτερότητες ως προς τα δυναμικά του χαρακτηριστικά λεωφορείο αρχίζει να χάνει την επαφή με τον δρόμο, και παρά τις προσπάθειες του οδηγού να το επαναφέρει τελικά πέφτει και χτυπά με δύναμη πάνω στον τοίχο και ανατρέπεται.

Από τον γενικό χαμό που επικρατεί στον δρόμο τελικά δεν υπάρχουν άλλα οχήματα που να ενεπλάκησαν στο δυστύχημα, ενώ από την σφοδρή σύγκρουση και όσα επακολούθησαν σκοτώθηκε ο οδηγός και τραυματίστηκαν 26 επιβάτες.

Όπως μαθαίνουμε από τα τοπικά μέσα, το τρομακτικό περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί στην περιοχή του Μiaoli, και από τους 26 τραυματίες, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν εγχώριοι τουρίστες, τρεις έχουν σοβαρά τραύματα, ενώ 22 άλλοι είναι ελαφρύτερα τραυματισμένοι. Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο ξεναγός ο οποίος καθόταν δίπλα στον οδηγό. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί όλοι σε τρία γειτονικά νοσοκομεία για νοσηλεία.


ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου