Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΣΤΑΣΥ ΑΕ: Διευκρινήσεις για την κάλυψη 4 θέσεων Εποπτών Ασφαλείας Δικτύου και Εγκαταστάσεων

Με αφορμή τα συνεχιζόμενα δημοσιεύματα σε μερίδα έντυπων και ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης, για το θέμα της εσωτερικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος (προς τους εργαζόμενους της εταιρείας) για την κάλυψη τεσσάρων θέσεων Εποπτών Ασφαλείας Δικτύου και Εγκαταστάσεων, η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, θέλει να επισημάνει τα εξής: 
  1. Η αναφορά στην αρχική πρόσκληση - στα «επιθυμητά» προσόντα - περί στρατιωτικής θητείας σε ειδικές μονάδες, εξαλείφθηκε με ορθή επανάληψη της πρόσκλησης, μετά από παρέμβαση της Διοίκησης, στις 11/4/2016, δηλαδή την προηγούμενη ημέρα του πρώτου δημοσιεύματος της «Εφημερίδας των Συντακτών». Στην εφημερίδα κοινοποιήθηκε στις 12/4/2016 (την ημέρα του δημοσιεύματος) η ορθή επανάληψη της πρόσκλησης.
  2. Η ζητούμενη -στα «επιθυμητά προσόντα» και όχι στα «τυπικά»- άδειας οδήγησης δίκυκλης μηχανής, ζητείται καθώς κάποιοι εκ των Εποπτών Ασφαλείας θα χρησιμοποιηθούν στο δίκτυο του Τραμ και η χρήση δίκυκλης μηχανής συμβάλλει στην έγκαιρη παρέμβασή τους.
Σε κάθε περίπτωση η πρόσκληση για την κάλυψη των τεσσάρων θέσεων Ελεγκτών Ασφαλείας, απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο προς τους εργαζόμενους της εταιρείας, δεν έχει καμία σχέση με τους πρόσφατους βανδαλισμούς σε σταθμούς του Μετρό -με τους οποίους ατυχώς συνδέθηκε- και δεν αποκλείει κανέναν εκ των εργαζομένων, όπως επίσης ατυχώς αναφέρθηκε πως εμμέσως αποκλείονται από τις θέσεις αυτές γυναίκες εργαζόμενες στη ΣΤΑΣΥ. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου