Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Πώς ένας σταθμός του Λονδίνου... μετέφερε τους επιβάτες στην Αθήνα!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες σιδηροδρομικού σταθμού στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, όταν διερχόμενοι από τον σταθμό Woolwich Arsenal τη Δευτέρα, αντίκρισαν τους χάρτες του αθηναϊκού μετρό, οι οποίοι τους ειδοποιούσαν με επιγραφές στα ελληνικά και τα αγγλικά, ότι είχαν μεταφερθεί… στην Αθήνα!

Οι χάρτες του μετρό της είχαν τοποθετηθεί μέσα στο σταθμό, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας Bourne, με πρωταγωνιστή τον Μάτ Ντέιμον.

Πολλοί από τους επιβάτες, όπως γράφει η Daily Mail, κατέκλεισαν το twitter με την περίεργη εμπειρία που είχαν στο σταθμό. Η Hannah Harniess ανέβασε μια φωτογραφία με τις νέες πινακίδες, σχολιάζοντας: «Εντελώς μπερδεμένη στο σταθμό Woolwich σήμερα και έχασα τα γυρίσματα της ταινίας του Ματ Ντέιμον που γίνονταν όσο ήμουν εκεί!».

Άλλος επιβάτης με το ψευδώνυμο Nana jr σχολίασε: «Ο σταθμός Woolwich σήμερα προσπαθεί να με κάνει να χαθώ». Ο Nigel Green έγραψε: «Ο σταθμός Woolwich Arsenal έκανε "λίφτινγκ" και άλλαξε όνομα. Δε μπορώ να το πιστέψω ότι έχω μεταφερθεί στην Αθήνα!». «Πήγα στο σταθμό Woolwich σήμερα, κατέληξα στην Αθήνα», γράφει ένας άλλος.

Ο 28χρονος προσωπικός γυμναστής Jamie Tyler, δήλωσε στη Daily Mail: «το απόγευμα της Δευτέρας πήγα σε συνάντηση με έναν πελάτη και έφτασα στο σταθμό Woolwich για να ανακαλύψω ότι με κάποιο τρόπο είχα μεταφερθεί στην Αθήνα. Έμεινα αποσβολωμένος για λίγα λεπτά και σκεφτόμουν ότι συνέχιζα να ονειρεύομαι, και τότε είδα τα γυρίσματα και τον Ματ Ντέιμον».

Ο 45χρονος σταρ του Χόλιγουντ κάνουν αυτές τις ημέρες γυρίσματα για τη νέα ταινία Bourne, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτό το καλοκαίρι. 
ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου