Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΟΑΣΑ: Επαναλειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 805 (Ασπρόπυργος - Νεόκτιστα)

Επανεργοποιήθηκαν από χθες τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής 805 (Ασπρόπυργος - Νεόκτιστα), με απόφαση της Διοίκησης των ΟΣΥ ΑΕ, ύστερα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΟΑΣΑ κ. Τάσου Ταστάνη και υπηρεσιακών παραγόντων του ΟΑΣΑ και των ΟΣΥ ΑΕ. 

Στη σύσκεψη παρών ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Γιάννης Βασιλείου, καθώς και εκπρόσωποι του Δήμου Ασπροπύργου, του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Νεοκτίστων Ασπροπύργου και του Συλλόγου Αθιγγάνων Νεοκτίστων Ασπροπύργου.

Όπως είναι γνωστό, εξαιτίας επανειλημμένων κρουσμάτων παραβατικότητας, βανδαλισμού και βιοπραγιών, είχαν δημιουργηθεί προβλήματα δυσλειτουργίας στην εκτέλεση των δρομολογίων της συγκεκριμένης λεωφορειακής γραμμής, καθώς οι εργαζόμενοι οδηγοί έθεταν το ζήτημα της μη διασφάλισης της σωματικής τους ακεραιότητας.

Μιλώντας στη σύσκεψη από την πλευρά του ΟΑΣΑ ο κ. Τ. Ταστάνης τόνισε ότι οι δημόσιες αστικές συγκοινωνίες αποτελούν κοινωνικό αγαθό στο οποίο πρέπει να έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες. 

Ταυτόχρονα επισήμανε πως βασικό μέλημα του Οργανισμού είναι η διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των οδηγών, η διαφύλαξη του στόλου των λεωφορείων που είναι δημόσια περιουσία και φυσικά η ασφαλής μετακίνηση του επιβατικού κοινού. 

Για το λόγο αυτό ζήτησε τη συμβολή όλων των παραβρισκομένων στη σύσκεψη - και όχι μόνο - για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των δρομολογίων.

Από την πλευρά και όλων των άλλων παραγόντων που ήταν παρόντες στη σύσκεψη εκφράστηκε η διάθεση και δόθηκαν σχετικές διαβεβαιώσεις για συνεργασία, ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δημοσίευση.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΑ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου