Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας: Ανά 5λεπτο τα δρομολόγια από Αθήνα για Πάτρα το τριήμερο του Καρναβαλιού

Με έκτακτα δρομολόγια από αύριο Παρασκευή θα αντιμετωπίσει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας την εξυπηρέτηση όσων ταξιδέψουν στην Πάτρα για το τριήμερο του Καρναβαλιού.

Ο κύριος όγκος των επισκεπτών προέρχεται από την Αθήνα κι έτσι τις ώρες αιχμής έχει προγραμματιστεί να φεύγουν λεωφορεία, από τον Σταθμό του Κηφισού ανά πέντε λεπτά.

Επιπλέον δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί και για το τρένο μέσω του Προαστιακού από το Αεροδρόμιο της Αθήνας έως το Κιάτο , όπου και γίνεται μετεπιβίβαση σε λεωφορεία ως την Πάτρα. Τα έκτακτα δρομολόγια θα ναι βραδινά.

Ειδικότερα, για τους εκδρομείς που έχουν προορισμό την Πάτρα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέχει σιδηροδρομική σύνδεση μέσω του Προαστιακού από το Αεροδρόμιο της Αθήνας έως το Κιάτο.

Στη συνέχεια οι επιβάτες μπορούν να μεταβούν στη Αχαϊκή Πρωτεύουσα με λεωφορεία από το Κιάτο των οποίων τα δρομολόγια θα ενισχυθούν από την Πέμπτη 10/03/2016 έως και την Τρίτη 15/03/2016.

Υπενθυμίζεται ότι τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου από το Αεροδρόμιο προς το Κιάτο ξεκινούν κάθε μια ώρα και ο συνολικός χρόνος διαδρομής μέχρι την Πάτρα είναι τρεις ώρες.

Επίσης στον τοπικό Προαστιακό Σιδηρόδρομο Πάτρας για το Σάββατο 12/03/2016 και για την Κυριακή 13/03/2016, δρομολογούνται έκτακτα βραδινά δρομολόγια και αυξάνεται η χωρητικότητα των συρμών, ώστε οι πατρινοί αλλά και οι επισκέπτες να μετακινηθούν, γρήγορα και οικονομικά, από τα προάστια προς το κέντρο της πόλης και αντίστροφα και να παραβρεθούν στη μεγάλη γιορτή του καρναβαλιού. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου