Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Μέχρι πότε θα ισχύουν τα παλιά εισιτήρια (1,20 ευρώ) στα ΜΜΜ

Μπορεί να υπήρξε αύξηση του εισιτηρίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από 1η Φλεβάρη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα παλιά εισιτήρια. 

Οι κάτοχοι παλαιών εισιτηρίων έχουν ακόμα λίγο καιρό να τα χρησιμοποιήσουν, πριν χάσουν την αξία τους. 

Μέχρι τις 30 Απριλίου 2016 θα ισχύουν τα παλιά εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, αξίας 1,20 ευρώ, που έχει στην κατοχή του το επιβατικό κοινό, ενώ οι ετήσιες και εξαμηνιαίες κάρτες ΟΑΣΑ, παλαιών τιμών, θα εξακολουθήσουν να ισχύουν ως έχουν μέχρι τη λήξη τους. 

Παράλληλα, οι Συγκοινωνίες Αθηνών υπενθυμίζουν στο επιβατικό κοινό πως παραμένει η μη δυνατότητα δεύτερης επικύρωσης των ενιαίων εισιτηρίων. 

Επίσης, εφόσον η μετακίνηση των επιβατών έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνεται στο ίδιο όχημα και για οποιονδήποτε λόγο το χρονικό διάστημα των 90 λεπτών δεν επαρκεί, η χρονική ισχύς επεκτείνεται μέχρι και την ολοκλήρωση της διαδρομής. 

Οι μηνιαίες κάρτες και οι ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με τα αντίστοιχα μηνιαία κουπόνια διατίθενται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του Συστήματος Αστικών Συγκοινωνιών και από τον ΟΑΣΑ και όχι μέσω τρίτων.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου