Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

ΚΚΕ: Η συγκυβέρνηση καθορίζει την ανάγκη μετακίνησης με κριτήριο το κέρδος

Τι προτείνει το ΚΚΕ για τις μετακινήσεις με τις αστικές συγκοινωνίες
Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις νέες αυξημένες τιμές που ισχύουν από σήμερα στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών εξαπέλυσε το ΚΚΕ.

«Οι αυξήσεις σε εισιτήρια και κάρτες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που με απόφαση της κυβέρνησης ισχύουν από σήμερα, έρχονται να προστεθούν στη φόρο-ληστεία και τα άλλα αντεργατικά - αντιλαϊκά μέτρα, δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τη μετακίνηση των λαϊκών στρωμάτων» αναφέρει σε σχόλιό του.

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει να καθορίζει την ανάγκη μετακίνησης με κριτήριο το κέρδος, μετακυλίει το κόστος στον λαό, ενώ διατηρεί μειωμένη την κρατική χρηματοδότηση, με αποτέλεσμα δρομολόγια να μειώνονται λόγω της έλλειψης προσωπικού και τεχνικών μέσων, το δίκτυο να μην καλύπτει όλη την περιφέρεια Αττικής» προσθέτει.

«Το ΚΚΕ, και με παρεμβάσεις του στη Βουλή, έχει προτείνει: Άμεση μείωση των τιμών των εισιτηρίων στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς και στις Αστικές Οδικές Συγκοινωνίες στο 50%, δωρεάν μετακίνηση σε φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές και εργαζόμενους τις ώρες που μετακινούνται προς τη δουλειά τους, τα σχολεία και τις σχολές τους» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου