Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Ενα βραβείο καινοτομίας περιμένει... τη νέα διοίκηση του ΟΑΣΑ

Βραβεύτηκε και στο εξωτερικό το mobile ticketing της Αθήνας, η εφαρμογή «TfA tickets» για αγορά εισιτηρίων από το κινητό τηλέφωνο.

Πρόκειται για κορυφαίο επίτευγμα την περίοδο 2014 - 2015 στις Συγκοινωνίες Αθηνών καθώς αφορούσε μια ουσιαστική και καινοτόμο αλλαγή προς όφελος των πολιτών και του Ομίλου ΟΑΣΑ που ξεκίνησε ως ιδέα και έγινε πράξη σε μόλις 10 μήνες.

«Το «TfA tickets» λειτουργεί με ασφάλεια, αξιοπιστία, διαφάνεια και ευκολία εντάσσοντας τις Συκοινωνίες Αθηνών και τους επιβάτες στην ψηφιακή εποχή. Και αποτελεί παράδειγμα διεθνούς επιπέδου» αναφέρει ο Γρηγόρης Δημητριάδης, που διετέλεσε πρόεδρος του ΟΑΣΑ την εν λόγω περίοδο.

Το mobile ticketing της Αθήνας, βραβεύτηκε ως το καλύτερο στα «Global Awards» που απονεμήθηκαν την περασμένη Κυριακή στο συνέδριο συγκοινωνιών «Transport Ticketing & Passenger Information» στο Λονδίνο στην κατηγορία «Most Successful Mobile Ticketing Programme». 

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η νυν διοίκηση του ΟΑΣΑ δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση προκειμένου να παραλάβει το εν λόγω βραβείο. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου