Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Προσοχή στο Μετρό! Ευπαρουσίαστες νεαρές κλέβουν πορτοφόλια!

Έναν νέο τρόπο αρπαγής προσωπικών ειδών και πορτοφολιών σε συρμούς και στάσεις του Μετρό, έχουν εφεύρει το τελευταίο διάστημα νεαρές κοπέλες, μέλη σπείρας, οι οποίες προσεγγίζουν τα υποψήφια θύματα τους, με την αθωότητα του νεαρού της ηλικίας τους και μόλις βρουν ευκαιρία αρπάζουν από μοναχικές γυναίκες και άνδρες άνδρες πορτοφόλια και τσάντες. Οι νεαρές είναι συνήθως καλοντυμένες και ευπαρουσίαστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Newpost, το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου στο μετρό της Ομόνοιας, εκεί όπου μια γυναίκα δέχτηκε επίθεση από δυο ευπαρουσίαστες νεαρές κοπέλες την ώρα που έβγαινε από τον συρμό και της έκλεψαν το πορτοφόλι.

Για κακή τους τύχη σε κοντινή απόσταση βρισκόταν ο σύζυγος της γυναίκας ο οποίος αντιλήφθηκε το συμβάν. Ο άνδρας πήρε το πορτοφόλι της συζύγου του και και "συνέλαβε" τις δυο κοπέλες. 

Άμεσα ενημερώθηκαν υπεύθυνοι του σταθμού και στο σημείο έφτασαν δύο αστυνομικοί οι οποίοι και τις οδήγησαν στο Α.Τ της περιοχής. Το θύμα εξέφρασε την πρόθεσή της να καταθέσει μήνυση εναντίον τους, καθώς το σοκ που υπέσθει ήταν μεγάλο.

Στο πλευρό της βρέθηκαν και άλλοι πολίτες οι οποίοι είδαν το περιστατικό. Η αστυνομία καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε σταθμούς μετρό και ηλεκτρικού καθώς δεκάδες είναι οι σπείρες που δρουν σε σημεία που συνανθροίζονται εκατοντάδες πολίτες. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου