Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Στους σπουδαστές της ΑΕΝ/Ασπροπύργου τα φοιτητικά πάσο του ΟΑΣΑ

Από χτες (Tρίτη) ξεκίνησε η χορήγηση του φοιτητικού πάσο στους σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού/Ασπροπύργου.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, την Παρασκευή υπεγράφη η σύμβαση του ΟΑΣΑ με το Υπουργείο για τη χορήγηση μειωμένου εισιτηρίου μετακίνησης στους σπουδαστές της ΑΕΝ Ασπροπύργου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους στο γραφείο σπουδαστικής μέριμνας της σχολής και να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να προμηθευτούν το φοιτητικό τους πάσο.

Όλη η ανακοίνωση

"Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνει πως υπεγράφη, την Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2016, η σύμβαση του ΟΑΣΑ με το Υπουργείο για τη χορήγηση μειωμένου εισιτηρίου μετακίνησης στους σπουδαστές της ΑΕΝ Ασπροπύργου.

Από την Τρίτη 09/02, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους στο γραφείο σπουδαστικής μέριμνας της σχολής και να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να προμηθευτούν το φοιτητικό τους πάσο.

Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες μας στο Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων για την συνεργασία και τη συμβολή του ως προς την επίλυση του θέματος, ενώ επισημαίνουμε την πρόθεση του Υπουργείου να διερευνήσει τη δυνατότητα επέκτασης του μειωμένου εισιτηρίου μετακίνησης και στους σπουδαστές των άλλων ΑΕΝ." 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου