Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Ρωσία: Ηρωική διάσωση γυναίκας που έπεσε στις ράγες σε σταθμό του μετρό. (Βίντεο)


Δύο ατρόμητοι Ρώσοι, ένας εκ των οποίων είναι αστυνομικός, έσωσαν μία 38χρονη γυναίκα, που έπεσε στις ράγες σε σταθμό του μετρό.

Η άτυχη γυναίκα λιποθύμησε, ενώ βρισκόταν στην άκρη της αποβάθρας στο σταθμό Κρασνοσέλσκαγια της Μόσχας κι έπεσε στις ράγες. 

Αψηφώντας τον κίνδυνο, δύο άνδρες (ένας αστυνομικός και ένας ταξιδιώτης) κατέβηκαν στις ράγες και επιχείρησαν να σηκώσουν την λιπόθυμη γυναίκα. Συνειδητοποιώντας πως ο συρμός του μετρό θα έμπαινε σε λίγα δευτερόλεπτα στο σταθμό, οι δύο ήρωες μετακίνησαν την 38χρονη ανάμεσα στις ράγες και ξάπλωσαν με τη σειρά τους στο κέντρο… 

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσαν οι επιβάτες, καθώς ο συρμός μπήκε στο σταθμό και σταμάτησε πάνω από τους τρεις ανθρώπους. Την ώρα που απομακρυνόταν, αντίκρισαν με ανακούφιση τους δύο άνδρες να σηκώνονται στα πόδια τους και να παίρνουν στα χέρια τη γυναίκα για να την ανεβάσουν στην αποβάθρα.

Σύμφωνα με το δίκτυο Life News, τόσο οι δύο άνδρες όσο και η 38χρονη γυναίκα είναι καλά στην υγεία τους. Το ρωσικό δίκτυο εξασφάλισε ερασιτεχνικό βίντεο - ντοκουμέντο, στο οποίο απαθανατίστηκε καρέ - καρέ η δραματική διάσωση της γυναίκας που έπεσε στις ράγες. ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου