Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Xειροπέδες σε διαρρήκτη που άνοιγε ταξί σε Γλυφάδα και Ελληνικό


Αδυναμία στα ταξί είχε ένας διαρρήκτης ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας.

Για την υπόθεση, ο γραμματέας δημοσίων σχέσεων της ΠΟΑΣΥ και επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ, Xρήστος Συνδρεβέλης, έγραψε στη σελίδα του στο facebook: 

Σε ακόμη μία σημαντική για την τοπική κοινωνία σύλληψη έφθασαν οι συνάδελφοι μας αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι παρά τις αντιξοότητες και τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα για να ενισχύουν το αίσθημα της ασφάλειας στους συμπολίτες μας. 

Συγκεκριμένα, συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας σε συνεργασία με συναδέλφους της Υ.Α.Ν/Α.Α. και της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν ημεδαπό άνδρα ο οποίος όπως αποδείχθηκε προανακριτικά κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε διαπράξει δέκα (10) περιπτώσεις κλοπών από επαγγελματικά αυτοκίνητα ΤΑΞΙ στις περιοχές της Γλυφάδας και του Ελληνικού. 

Ο δράστης συνελήφθη βραδινές ώρες της 12/01/2016 καθώς στην απόπειρά του να διαρρήξει Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στην Γλυφάδα Αττικής έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του οχήματος, τράπηκε σε φυγή και στη συνέχεια εντοπίστηκε από περιπολούντες αστυνομικούς. 

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών όπου και παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα. 

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. εκφράζουμε για ακόμη μία φορά τα συγχαρητήρια μας στους συναδέλφους μας που εξακολουθούν να επιδεικνύουν άριστη συνεργασία, επαγγελματισμό, όρεξη και μεράκι για εργασία και απονέμουν στην κοινωνία μας και στους συμπολίτες μας το σπουδαίο αγαθό της κοινωνικής ηρεμίας και ασφάλειας. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου