Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Έρχεται το …on - line εισιτήριο για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων


Πραγματοποιήθηκε χτες το μεσημέρι στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εταιρείας την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalanews.gr ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας Βασίλης Τζατζάκης, τόνισε πως «συνεχίζουμε το έργο μας με γνώση και συνέπεια σε μια από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις του Νομού και βελτιώνουμε παρά τοις δύσκολες οικονομικά συνθήκες, καθημερινά τις παρεχόμενες Υπηρεσίες ως οφείλουμε απέναντι στην εμπιστοσύνη που μας δείχνει το επιβατικό κοινό».

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στις δράσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων που εκσυγχρονίζουν την παροχή Υπηρεσιών και …προανήγγειλε ότι σύντομα θα μπορούν οι επιβάτες μέσα από το Διαδίκτυο να αποκτούν … on-line το εισιτήριο για την μετακίνησή τους με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Ο κ. Τζατζάκης αναφέρθηκε επίσης και στην κοινωνική προσφορά της Εταιρείας με την απόδοση χρημάτων στο Γηροκομείο των Μεγάλων Καλυβίων αλλά και σε άπορες Τρικαλινές οικογένειες. 

ΠΗΓΗ: trikalanews.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου