Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών στην περιοχή Ζευγολατιού, από τις 25/1/2016

Η κυκλοφορία και των δύο ρευμάτων της υφιστάμενης Ν.Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών στην περιοχή Ζευγολατιού και συγκεκριμένα από ΧΘ 94,8 έως ΧΘ 98,2 μεταφέρεται προσωρινά στο νέο - κατασκευασμένο νότιο (αριστερό) κλάδο του νέου αυτοκινητόδρομου.

H κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα, θα διεξάγεται σε μία λωρίδα πλάτους 3,60 μ. με ασφαλτοστρωμένο έρεισμα ανά κατεύθυνση ενώ τα δύο ρεύματα θα διαχωρίζονται μεταξύ τους με εύκαμπτους οριοδείκτες και ανακλαστήρες οδοστρώματος (μάτια γάτας).

Η ανωτέρω ρύθμιση είναι απαραίτητη προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες κατασκευής του βόρειου (δεξιού) κλάδου του νέου αυτοκινητοδρόμου από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΤΕΡΝΑ μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ) και προβλέπεται να εφαρμοστεί στις 25.01.2015 και να διαρκέσει 3 μήνες.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου