Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο Μετρό Ομόνοιας - Έσπασαν στο ξύλο τους ελεγκτές

Μία θρασύτατη επίθεση δέχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας οι ελεγκτές του Μετρό στην αποβάθρα του σταθμού στην Ομόνοια όσο περίμεναν τον συρμό, στον οποίο θα επιβιβάζονταν προκειμένου να πραγματοποιήσουν ελέγχους εισιτηρίων.

Μία ομάδα περίπου 20 ατόμων φορώντας κράνη έφτασαν στην αποβάθρα του σταθμού και μόλις τους αντιλήφθηκαν, τους πλησίασαν και χωρίς να προηγηθεί καμία κουβέντα, άρχισαν να τους χτυπούν ανελέητα.

Μάταια, οι ελεγκτές προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά η ομάδα συνέχιζε να τους βαράει.

Προκλήθηκε πανικός στην αποβάθρα στην Ομόνοια με τους επιβάτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες να προσπαθούν να φύγουν από την αποβάθρα φοβούμενοι επέκταση των επεισοδίων.

Τελικά, οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να χτυπήσουν και να τραυματίσουν τρεις από τους ελεγκτές που βρίσκονταν στην αποβάθρα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι.

Με τα κράνη στο κεφάλι, η ομάδα κατάφερε να διαφύγει από το σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους ελεγκτές έχει χτυπήματα στο κεφάλι με τους γιατρούς να του έχουν κάνει ράμματα, ενώ ο δεύτερος έχει χτυπήματα στα πλευρά και ο τρίτος στη μύτη. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου