Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

Συναυλία στον σταθμό «Πειραιά» του ΗΣΑΠ, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δ. Πειραιά

Έναν διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο ψυχαγωγίας προσέφερε το Σάββατο το μεσημέρι στους Πειραιώτες και στους επισκέπτες της πόλης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου, στον Ηλεκτρικό Σταθμό (ΗΣΑΠ), στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για της συμμετοχής του Πειραιά στον διαγωνισμό την «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021».

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου, υπό τη Διεύθυνση του Σέργιου Μαγιάτη, με συναυλία μιας και πλέον ώρας, εισέπραξε το πιο ζεστό χειροκρότημα των Πειραιωτών, των επισκεπτών και των επιβατών των τρένων.

«Είμαστε στον Ηλεκτρικό Σταθμό των τρένων, στο λιμάνι με τη Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά να δημιουργεί μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα παίζοντας για μια ώρα εδώ, για τους Πειραιώτες, για τους επισκέπτες, για τους επιβάτες του τρένου. Είναι μια ωραία Σαββατιάτικη στιγμή και εντάσσεται κι αυτή η ενέργεια στη διεκδίκηση για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021, για την οποία μεθαύριο Δευτέρα, καταθέτει ο Δήμος τον φάκελό του», δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου