Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Οργή προκαλούν στους Μηχανοδηγούς τα λόγια του Υφυπουργού Μεταφορών

Απίστευτες κουβέντες ξεστόμισε ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Σγουρίδης στην συνάντηση που είχε σήμερα με το προεδρείο της ΠΟΣ.

Κουβέντες που προκαλούν την έκπληξη, την οργή, και την αηδία συνάμα των Μηχανοδηγών.

Ο Υφυπουργός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι Μηχανοδηγοί περισσεύουν και έφερε ως παράδειγμα τους Μηχανοδηγούς της Δράμας!!!!
Επίσης μίλησε και για αλλαγές στα οργανογράμματα.

Απευθυνόμαστε προς κάθε κατεύθυνση και λέμε ότι δεν θα ανεχτούμε κανένα παιχνιδάκι από κανέναν εις βάρος του κλάδου των Μηχανοδηγών. Η στοχευμένη επίθεση που συστηματικά δέχεται ο κλάδος μας δεν πρόκειται να περάσει.

Είναι απορίας άξιο ποιος είναι αυτός που δίνει τέτοιες κατευθύνσεις στον Υφυπουργό.

Ποιος είναι αυτός που αγνοεί ότι αυτή την στιγμή υπάρχει έλλειψη 180 Μηχανοδηγών και υποδεικνύει τους Μηχανοδηγούς της Δράμας ως περίσσευμα.

Ποιος είναι αυτός που αγνοεί ότι κάθε μήνα οι Μηχανοδηγοί δουλεύουν εκατοντάδες ρεπό.

Ποιος είναι αυτός που υποστηρίζει ότι περισσεύουν Μηχανοδηγοί όταν εξαιτίας της έλλειψης η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο συνεχώς αυξανόμενο εμπορικό έργο.

Καλά θα κάνει ο Υφυπουργός ή να ενημερώνεται καλύτερα ή να παραιτηθεί ως ανίκανος για την θέση του Υφυπουργού Μεταφορών.

Κατά τα άλλα η ενημέρωση ήταν μία ακόμα κρύα σούπα για τους Σιδηροδρομικούς μιας και είπε τα γνωστά. Η ιδιωτικοποίηση θα προχωρήσει, ΣΣΕ με τις νέες Διοικήσεις όταν και όποτε αυτές τοποθετηθούν.

Να ενημερώσουμε ότι το ραντεβού της ΠΕΠΕ με τον Υφυπουργό πήρε και νέα αναβολή και από την Παρασκευή μετατίθεται για την Δευτέρα 16/11/2015 στις 14:00.

Έτσι αναβάλλεται και το Δ.Σ της ΠΕΠΕ και πιθανότατα θα γίνει την Τρίτη μετά το ραντεβού με τον Υφυπουργό που αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρων μετά τα τελευταία νέα.

Το σωματείο της ΠΕΠΕ οφείλει να είναι σε εγρήγορση. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου