Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Βρέθηκε η τριμελής ομάδα, που... «άδειαζε» αστικά λεωφορεία στις Σέρρες

Οκτώ περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών χρηματικών ποσών από λεωφορεία στην πόλη των Σερρών, εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών. 

Η ομάδα αποτελούνταν από τρία άτομα, ηλικίας 16, 22, 27 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από 24 έως 29 Οκτωβρίου του 2015, οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού, διέπραξαν συστηματικά διαρρήξεις λεωφορείων στην πόλη των Σερρών, με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους.

Δρώντας πάντα τις πρώτες πρωινές ώρες, έσπαζαν τις πόρτες των λεωφορείων αφαιρώντας χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας έχει προκύψει ότι η 3μελής ομάδα διέρρηξε 8 λεωφορεία, από τα οποία αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 535 ευρώ και μία φορητή ηλεκτρονική συσκευή (tablet), η οποία βρέθηκε στην κατοχή του 16χρονου και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Σημειώνεται ότι οι 3 νεαροί άντρες έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα και κατά το παρελθόν, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου